Probeer eens Ukelele - Frank Rich + CD

    1 werkdag
  • Beschrijving
  • Meer details

Begin direct goed met dit leuke boek van Frank Rich.
Meespeel cd bijgeleverd.  Alle aspecten komen aan bod zoals geschiedenis, houding, stemmen en akkoorden.  Voor inhoud zie klik hier


01. Pick A Bale Of Cotton
02. Down In The Valley
03. Skip To My Lou
04. Muss I Denn
05. Oh When The Saints
06. Red River Valley
07. Sailing
08. My Bonnie
09. She'll Be Coming 'round The Mountain
10. The Wild Rover
11. Old Mcdonald
12. The Yellow Rose Of Texas
13. Hard, Ain't It Hard
14. La Bamba
15. Can The Circle Be Unbroken

16. Clementine
17. Frankie And Johnny
18. Oh Susanna
19. It Ain't Gonna Rain No More
20. The Midnight Special
21. We Shall Not Be Moved
22. My Old Kentucky Home
23. Molly Malone
24. The Drunken Sailor
25. Morning Has Broken
26. Hava Naguila
27. It's A Long Way To Tipperary
28. Plaisir D'amour
29. Blues At Last