Easy Steps Altsaxofoon. In eenvoudige stappen altsaxofoon leren spelen.
Tijdelijk:  Bij 2 boeken een  Gratis  Saxofoon Standaard t.w.v.  € 19,50

Easy Steps - Altsaxofoon

Geen Verzendkosten
    1 werkdag
  • Beschrijving

Easy Steps  is ontwikkeld vanuit de vraag naar een methode met een meer geleidelijke progressie.
Deel 1 -  met  CD / DVD
Deel 2 -  Uitgave 2022  met Online toegang tot MP3 en printen


Tijdelijke actie
 
Gratis degelijke Sax Stand ( Alt / Tenor )
  Bij aankoop van minimaal  2 boeken.
 
**  Of een sleutelhanger bij 1 boek
 


 

Het resultaat is een unieke, praktijkgerichte methode voor gebruik in de muziekles, met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Nu zijn er nieuwe edities verschenen van de boeken uit deze succesvolle serie. Behalve dat ze in een nieuw jasje zijn gestoken, zijn ze nu nog beter afgestemd op de jeugdige gebruiker en de groepsles.


De  cd's en cd-rom's  bij de boeken zijn aangepast aan deze tijd en de bijbehorende pianopartijen worden direct meegeleverd op de cd-rom.

De methode Easy Steps is een complete methode in twee delen, die alle ingrediënten bevat voor een succesvolle opleiding van de beginnende muzikant. De methode is rijk geïllustreerd en bevat - naast het nodige oefen- en speel materiaal - muzikale spelletjes, samenspeloefeningen, gehooroefeningen, en nog heel veel meer.

Van alle stukjes wordt de begeleiding (al of niet met voorbeeld) bijgeleverd. De boeken De boeken vormen de basis. Hierin wordt alles behandeld. Hier worden de nieuwe noten en ritmes aangeleerd, met aanwijzingen hoe ze gespeeld moeten worden, en worden allerlei begrippen uit de muziek behandeld.

Vooral in het begin zijn de stapjes heel klein: geleidelijke progressie is het motto. Zo krijgt de leerling de kans de verworven vaardigheden goed te verwerken - aan de hand van begrijpelijke uitleg, oefeningen, spelletjes en medleys van bekende liedjes. 

De cd's Op de bijgevoegde audio-cd's  staan de begeleidingen van alle oefeningen en speelstukken. Deze worden vaak ook een keer voorgespeeld. Het tempo  van de muziek is langzaam.

Subtitel: In eenvoudige stappen altsaxofoon leren spelen
Componist: Jaap Kastelein
Componist: Klaas de Jong
Instrumentatie: Altsaxofoon
Uitgever: De Haske Publications
Serie: Easy Steps
Partij: Alto Saxophone
Taal: NL
Moeilijkheidsgraad: eenvoudig
Productype: Boek + 2cd  en DVD
Afmeting: 9 X 12 INCH
Pagina's: 64