Leerboek voor Keyboard - Joop van Houten
Veel mensen hebben de eerste stappen in het keyboardspel gezet met de leerboeken van Joop van Houten. Maar ook bij accordeonisten heeft Joop een goede naam opgebouwd. Zijn arrangementen zijn altijd speelbaar en liggen goed in het gehoor, of het nu om Hollandse meezingers gaat of jazz en blues.

Joop v.Houten Pack GRATIS HandyCard

Geen Verzendkosten
    1 werkdag
  • Beschrijving

LEERBOEK VOOR KEYBOARD in 3 delen.  Joop van Houten.

Joop van Houten's frisse methode voor de absolute beginner heeft al menig keyboardbezitter wegwijs gemaakt op dit instrument. Met behulp van bekende volksliedjes en songs worden spelenderwijs de eerste beginselen van het notenschrift en de belangrijkste akkoorden voor de linkerhand behandeld. Gaandeweg wordt op deze manier een stevige basis gelegd voor een interessante, steeds weer boeiende hobby.

"Bij aankoop van de complete cursus van Joop van Houten 1, 2 en 3

ontvangt je Gratis de  Handy Card  t.w.v. € 3,95  "


De serie Leerboek voor Keyboard is zeer geschikt voor iedereen die wil starten met keyboard spelen.
Je leert noten lezen en steeds meer liedjes en akkoorden. Een leuke methode waarbij je vanaf het eerste moment noten leert lezen en dat ook weer op je keyboard moet oefenen.

Leerboek Keyboard Joop van Houten

    . 1 week
  • Beschrijving
LEERBOEK VOOR KEYBOARD in 3 delen.  Joop van Houten.
De complete methode bestaat uit 3 deeltjes van € 8,90 per boekje en een meespeel CD van € 13,90.
De meespeel-CD  van de methode 1 t/m 3 met maar liefst 91 tracks. 
Deze methode is zeer geschikt voor iedereen die wil starten met keyboardspelen. Je leert noten lezen en steeds meer liedjes en akkoorden. Een leuke methode waarbij je vanaf het eerste moment noten leert lezen en dat ook weer op je keyboard moet oefenen.

HandyCard.
 Alle belangrijke akkoorden voor keyboard, orgel en piano op één praktische, uitvouwbare kaart. Met toonladders en ook een toonwijzer / cijferstrook voor op het keyboard, die u kunt uitknippen zonder het akkoordenoverzicht te beschadigen.