Tom Stone  "Gratis Blokfluit  bij minimaal 2 boekjes" 
Met de lesboeken van Tom Stone gaat blokfluit leren spelenderwijs. Met behulp van duidelijke uitleg, leuke oefeningen, bekende liedjes en grappige spelletjes maakt Tom Stone van blokfluiten een feest.

!
!
1 werkdag

LesBoek + CD en Gratis blokfluit

Tom Stone Blokfluit  "Gratis Blokfluit  bij minimaal 2 boekjes"   Met de lesboeken van Tom Stone gaat blokfluit leren spelenderwijs. Met behulp van duidelijke uitleg, leuke oefeningen, bekende liedjes en grappige spelletjes maakt Tom Stone van blokfluiten een feest.Instant Blokfluit + CD 
" Leer eenvoudig Blokfluit spelen "


De gemakkelijk te volgen cursus die u meteen in staat stelt om prima te musiceren . . . . . Gratis Verzending

1 werkdag

Actie: Tom Stone met - (Gratis) Blokfluit

Tom Stone Blokfluit  "Gratis Blokfluit  bij minimaal 2 boekjes"   Met de lesboeken van Tom Stone gaat blokfluit leren spelenderwijs. Met behulp van duidelijke uitleg, leuke oefeningen, bekende liedjes en grappige spelletjes maakt Tom Stone van blokfluiten een feest.
Tom Stone -
Blokfluit dat is leuk

Gratis blokfluit bij 3 boekjes Tom Stone

1 werkdag

Tom Stone - Losse boekjes

Het bewijs dat leren best leuk kan zijn, leveren de muziekboeken van Tom Stone. Alle kinderen zijn dol op de leuke liedjes, de grappige maar duidelijke uitleg, de spannende muzikale avonturen en de vrolijke tekeningen.    

Er is 1 CD ( € 12,90)  te gebruiken bij alle 3 deeltjes

Met de CD  klinken de  liedjes opeens "vol"  met begeleiding van een heus combo. Een geweldige stimulans voor iedere beginner op blokfluit, maar ook de iets gevorderde speler zal hier veel plezier beleven.