Een collectie veel gevraagde gitaar lesboeken.

!
!
1 werkdag

Frank Rich - De nieuwe Methode voor Gitaar e.a.

Al jarenlang is  Frank Rich als toonaangevende methode voor zelfstudie en muziekles.Al jarenlang is  Frank Rich als toonaangevende methode voor zelfstudie en muziekles.    Frank Rich -
   
De Nieuwe Methode  Voor gitaar ( 3 delen )
   
-  Handig Boek 
   -  Probeer eens ....  Tokkel Gitaar    
   -  Probeer eens ....  Klassiek Gitaar
    

1 werkdag

Cees Hartog - Gitaar Starter boeken

 Cees Hartog:Gitaar Starter Cees Hartog deel 1 en 2 met CD Cursus bestaat uit een 2-delige  handleiding voor het klassieke gitaarspel. Alle basistechnieken vanaf het eerste begin worden behandeld. De CD helpt je daarbij.Gitaar Starter Cees Hartog deel 1 en 2 met CD Cursus bestaat uit een 2-delige  handleiding voor het klassieke gitaarspel. Alle basistechnieken vanaf het eerste begin worden behandeld. De CD helpt je daarbij.Gitaar Starter Cees Hartog deel 1 en 2 met CD Cursus bestaat uit een 2-delige  handleiding voor het klassieke gitaarspel. Alle basistechnieken vanaf het eerste begin worden behandeld. De CD helpt je daarbij.

-   De "Kleine" Gitaarstarter
-  Gitaar Starter 1-2 + CD
 
All in One
- String Walker

1 werkdag

Slag Gitaar in 2 delen

De internationaal succesvolle Gitaarmethode voor iedereen die de akoestische of elektrische gitaar wil leren bespelen. Gebaseerd op een jarenlange ervaring in het lesgeven aan leerlingen van alle leeftijden; er zijn een aantal van de beste lesideeën wereldwijd in verwerkt.

Guitar Train - Marcel van Dorst / Ik speel gitaar / Merkies Slaggitaar

   Bestellen meer info klik op foto of naam  
     

Tipboek Gitaar
Akoestisch
 

GuitarTrain+CD
  3 delen

 Slaggitaar+CD
2 delen

Akkoorden voor de Gitarist

Akkoorden voor de Gitarist in foto's en diagrammen - Happy Traum

Handleiding voor de meest gebruikte akkoorden in alle toonsoorten. Gemakkelijk te in foto's en diagrammen.

Dit boek biedt in de vorm van deagrammen de meest gebruikte gitaarakkoorden in alle toonsoorten in drie verschillende posities, de eerste positie voor de beginner, vergezeld van een foto, is de eenvoudigste en de meest gebruikte. De andere posities alleen in een diagram, geven twee alternatieven voor het spelen van hetzelfde akkoord.