!
!

Iedereen kan keyboard leren spelen. Zelfs zonder notenkennis. De meest gevraagde methodes hebben wij voor u in huis gehaald. Want met het juiste Keyboard-cursusboek  leer je in no time keyboard spelen.
Bel ons gerust als u meer wilt weten.  Tel : 06 - 45 740 292

!

Muziek in Kleur in 2 delen - prijs per deel

1 werkdag

Muziek in kleur - inclusief kleuren stickersGezellige liedjes voor iedereen. Notatie in kleuren. Dit boek is zeer geschikt voor jonge kinderen. Ook geschikt voor spelers met een verstandelijke beperking.  De noten worden voorgesteld door gekleurde blokjes die op dezelfde plaats staan op de notenbalk als gewone noten. Er zit een plakblad ( stickers) met duidelijke aanwijzing hoe te plakken. 

Keyboard speel je zo

Keyboard speel je zo Keyboard speel je zo ( meer delen )  is een veel gebruikte methode voor keyboard.

Je leert en speelt in korte tijd veel akkoorden en leuke songs en je krijgt een goede dosis muziektheorie. Deze keyboard methode zeer  geschikt voor zelfstudie. 

Joop van Houten. Leerboek voor Keyboard in 3 delen

Joop van Houten  - Leerboek voor Keyboard LEERBOEK VOOR KEYBOARD
Joop van Houten. Ook actie pakketten.  

Een  frisse methode voor de absolute beginner en heeft al menig keyboard bezitter wegwijs gemaakt op dit instrument. Met behulp van bekende volksliedjes en songs worden spelenderwijs de eerste beginselen van het notenschrift en de belangrijkste akkoorden voor de linkerhand behandeld. 

Keyboard Selections in 6 delen

Keyboard Selections in 6 delen In deel 1 is de melodie omvang vijf tonig, waardoor het noten lezen voor niemand meer een probleem is. De vingerzetting blijft simpel, waardoor het samenspel van melodie  en  begeleiding eenvoudig is.  De theorie is beknopt gehouden.

Keyboard World deel 1 + CD - van Merkies-Aukema

1 werkdag
Keyboard World een eigentijdse methode in full color drukwerk. Je leert spelen met of zonder ritme,  noten en akkoordsymbolen, ook spelen op het gehoor, componeren en improviseren, leuke oefeningen en een breed scala aan bekende liedjes.

Door de overzichtelijke, eigentijdse opmaak en de fantastische illustraties wordt de toetsenist al snel gelanceerd naar een andere wereld: de keyboardwereld!  Serie Bestaat uit 4 delen

Keyboard Spelen met .... Casio

Zelf muziek maken  moeilijk ? Kom nou .... !
Dit pakket heeft alles om een perfecte start te maken.
Op een keyboard speel je liedjes met begeleiding. De melodie speel je met je rechterhand en de begeleiding met de linkerhand.
Dit boekje maakt op zeer duidelijke wijze een snelle start.

Zeer geschikt voor zelfstudie.