Alfred's Piano-methode voor volwassen Beginners. Nederlandse Editie 
Een zeer populaire piano-leer-methode voor volwassen beginners. Je leert gelijk akkoorden schema's spelen. Het spelen met de Rechterhand en LH worden beide goed ontwikkeld.

Piano-methode voor volwassen beginners

Geen Verzendkosten
    * UITVERKOCHT *
  • Beschrijving
  • Meer details

Alfred's Piano-methode voor volwassen beginners   - Willard A. Palmer ea

( Deel 1/2  € 17,95  - Deel 1+CD  € 21,95 ) 
De delen 1 en 2 zijn in het Nederlands vertaald.

De boeken bevatten beroemde songs zoals: 
 "The Entertainer," "Scarborough Fair," "Greensleeves" en "Amazing Grace."

Extra informatie: de lesmethode voor volwassen beginners verschilt van een soortgelijke cursus voor kinderen. Piano-methode voor volwassen beginners is een populaire methode voor omdat het een stimulerend leerplan aanbiedt en een brede verscheidenheid aan muziekstijlen  die veel volwassenen aanspreken.

In de drie boeken 'Book 1, 2, en 3' van 'Alfred's Basic Adult Piano Course' wordt er aandacht besteed aan akkoorden (in beide handen), de kwintencirkel, omkeringen van akkoorden, majeur- en mineur- toonladders en nog veel meer. Een ontzettend grote verzameling van aanvullende literatuur is erin opgenomen, zodat de volwassen leerling zijn studies naar eigen smaak kan verbreden. 

Pianomethode voor volwassen beginners  deel 2 
gaat verder de dezelfde prettige manier van leren piano te. Het sluit naadloos aan op deel 1.
Deel 2 begint met een herhaling van de akkoorden en toonaarden die al eerder aangeleerd zijn, waarbij nieuw en interessant speelmateriaal gebruikt wordt dat naast speelgenoegen ook extra herhalingsmateriaal verschaft.

De volledige naslagrubriek waarmee het boek afsluit zal de student in staat stellen om door te gaan met het spelen van de toonladders en akkoorden in alle majeur en mineur toonaarden. De gebruikte stukjes bestaan uit bekende geliefde melodieën die ontleend zijn aan folksong thema's, aan thema's uit Opera's en de klassieke werken, met daarnaast ook oorspronkelijke piano composities

Pianomethode voor volwassen beginners  deel 3 ( Engels )
Dit boek bereid u voor op veel prachtige pianowerken van grote componisten.